• Webshop Keurmerk
  • Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Meer dan 40.000 artikelen
Deutsch Francais Nederlands Englisch

Over ons

Vitamineonline.nl is opgericht en actief op het internet sinds 2002. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en zijn voortgekomen uit de G&W GezondheidsWinkel Amsterdam.

Vitamineonline.nl heeft als doel de gezondheid van haar klanten in een optimale balans te krijgen of te houden door het aanbieden van een groot assortiment producten die zo puur en natuurlijk mogelijk zijn. De gezondheid van onze klanten staat voor ons op nr. 1!
 
Door onze ervaring en aanwezigheid in de branch de afgelopen 45 jaar hebben wij veel kennis opgedaan en weten wij wat er speelt op het gebied van gezondheid. Hierdoor kunnen wij ons aanbod zeer actueel houden en vindt u bij ons naast het vaste assortiment, ook de nieuwste producten in de markt.  Wij zijn dan ook dé specialist in vitamines, voedingssupplementen en aanverwante artikelen (natuurlijke cosmetica, kruiden, homeopathie, fytotherapie, aromatherapie, raw food & super foods, natuurvoeding, glutenvrije voeding etc.)

Daarnaast zijn wij ook aangemeld bij het CIBG dat onderdeel is van het ministerie van Volksgezondheids, Welzijn en Sport. Het CIBG helpt
consumenten om veilig geneesmiddelen te bestellen. Klik hier voor meer informatie. 

Hier kunt u een lijst vinden met alle merken die wij verkopen.

Heeft u vragen over bepaalde producten of wilt u advies, schroom niet om contact met onze klantenservice op te nemen. Wij wensen u veel plezier met winkelen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Vitamineonline.nl

 

Contact- & bedrijfsgegevens:

Vitamineonline.nl
Buikerslotermeerplein 257
1025 XC Amsterdam
E-mail: klantenservice@vitamineonline.nl
Telefoon:020-6371440

Kvknr: 34176603
BTW-identificatienummer: 810876310 B01

Merken A-Z

Volg ons op

SSL gecertificeerd, dus veilig bestellen             Lage verzendkosten € 4.95                            Gratis bezorging vanaf €55,- (ex btw)              Breed assortiment