• Webshop Keurmerk
  • Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Meer dan 40.000 artikelen
Deutsch Francais Nederlands Englisch

Retourneren

Artikelen retourneren
U heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze zonder opgave van redenen te retourneren. Stuur ons binnen 14 dagen een e-mail naar klantenservice@vitamineonline.nl dat u uw bestelling wilt retourneren. Na deze retourmelding heeft u nog 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Stuur uw bestelling inclusief alle toebehoren, samen met de originele pakbon en het Retourformulier Vitamineonline.nl (PDF) terug in een deugdelijke verpakking.
 
Vitamineonline.nl vergoedt het bedrag van de geretourneerde goederen, inclusief de verzendkosten die in rekening zijn gebracht, mits u de retourzending binnen 14 dagen na de melding aan Vitamineonline.nl retourneert. De kosten van retourzendingen komen voor uw rekening, tenzij het een duidelijke fout van Vitamineonline.nl betreft.
 
Vitamineonline gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt om de bestelling te betalen, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 
Persoonlijke en bederfelijke producten (Bijvoorbeeld maar niet gelimiteerd tot: crèmes, parfums, erotiek, vitamines en afslankproducten) kunnen alleen worden geretourneerd indien deze ongeopend en in de originele verpakking zitten.
 
Als u een artikel ontvangt dat niet naar behoren functioneert, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op met vermelding van het ordernummer en de naam van het desbetreffende artikel. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en indien nodig een vervangend product toesturen.
 
Verkeerde artikelen ontvangen
Bij ontvangst van een verkeerd artikel controleert u eerst welk artikel u heeft besteld en welk artikel is bevestigd via de e-mail. Komt dit niet overeen met de ontvangen artikelen, dan heeft u na ontdekking uiterlijk 2 maanden de tijd om dit aan ons door te geven.
 
Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 2 maanden na ontdekking terug, vergezeld van de originele pakbon en in een deugdelijke verpakking.
 
Eventueel betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van betreffende goederen gerestitueerd. De kosten van retourzendingen komen voor uw rekening, tenzij het een duidelijke fout van Vitamineonline.nl betreft.
 
Persoonlijke en bederfelijke producten (Bijvoorbeeld maar niet gelimiteerd tot: crèmes, parfums, erotiek, vitamines en afslankproducten) kunnen alleen worden geretourneerd indien deze ongeopend en in de originele verpakking zitten.
 
Retourformulier
Wij verzoeken u het retourformulier volledig in te vullen, uit te printen en mee te sturen met de retourzending. Ook als u het product zonder opgave van redenen terugstuurt, verzoeken wij u dit formulier te gebruiken en dit in het formulier aan te geven. Het retouradres vindt u op het formulier.

Retourformulier Vitamineonline.nl (PDF)

Merken A-Z

Volg ons op

SSL gecertificeerd, dus veilig bestellen             Lage verzendkosten € 4.95                            Gratis bezorging vanaf €55,- (ex btw)              Breed assortiment